Suunnitelmasta mallikappaleeksi

Olennainen osa laadukasta suunnittelua on tuotteen toiminnallinen testaaminen prototyypeillä. Valmistamme pajallamme tarkat prototyypit, jotka ovat mahdollisimman lähellä lopullista tuotetta. Olemme erikoistuneet toiminnallisiin prototyyppeihin, joilta vaaditaan lopullisen tuotteen ominaisuuksia ja tarkkuutta. Valmistamme myös piensarjoja ja yksittäisiä varaosia erittäin nopealla aikataululla. Teemme todennäköisesti uuden osan nopeammin kuin varaosa olisi saatavilla. Saat rikkoutuneen koneen nopeasti takaisin tuottavaan työhön, ja säästät aikaa ja rahaa.

Yhdistelemme tarvittaessa eri valmistusmenetelmiä. Voimme esimerkiksi tilata 3D-tulostetut osat yhteistyökumppaneiltamme, ja koneistaa metalli- ja ohutlevyosat itse. Ostamme standardikomponentit, kokoonpanemme ja testaamme laitteen. Huomioimme muutostarpeet välittömästi suunnittelussa.

Täsmällistä testausta

Pajallamme on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus alan töistä. Tiedämme miten eri prototyypit kannattaa valmistaa, jotta niistä saadaan paras mahdollinen hyöty. Aina ei kannata tehdä koko laitetta. Joskus jokin yksittäinen mekanismi tai hyvinkin yksinkertainen proto riittää idean testaamiseen. Näin säästämme tehokkaasti aikaa suunnittelussa.

Prototyyppien valmistus:

  • Yksittäiset osat muoveista ja metalleista
  • Piensarjat
  • Suurta tarkkuutta vaativat osat
  • Mekanismit, hammaspyörät
  • Kokoonpanot